Gaivus braškinis tortas

Laaabai lengvas ir galima vietoj braškių dėti konservuotus persikus/abrikosus (dariųsi su jais ir tikrai skanu ir gaivu :)) ar dar pagal fantaziją ir skonį.
Reikės grietinės indelio 450g. (geriausia 30% riebumo, tada kremas ne toks skystas ir geriau sustingsta), citrinos, pora šaukštų cukraus, torto biskvitų (pagal skonį- tamsių arba šviesių) ir žinoma braškių ar kokių kitų vaisių, kokių norite :)
Kremas: Į grietinę išspaudžiame citrinos sulčių (citrinos nereikia visos, užtenka apie pusę, truputi daugiau. na 2/3) ir įdedam cukraus. Viska išplakame. Ant vieno biskvito patepam kremo ir išdėliojam vaisius, tada uždedame vėl biskvitą ir viską taip pat atliekame. Ir padarius tortą galimą apibarstyti jei norite barstukais tada įdėti į šaldiklį 15min. O galiausiai palikti 4val. šaldytuve, kad sustingtų visiškai. :)
Komentarai