Obuolių pyragas su kondensuotu pienu

Sudėtinės
dalys:
Kiaušiniai,
5 vienetai
Obuoliai,
4 vienetai
Kvietiniai miltai, 12 šaukštų
Kondensuotas pienas, 380 gramų
Grietinė,
2 šaukštai
Kepimo milteliai, 1 šaukštelis
Sviestas,
truputį
Džiūvėsėliai, malti, truputį
Gaminimas:
Kiaušinius
išplakame su kondensuotu pienu bei grietine.
Į gautą masę suberiame išsijotus bei su kepimo milteliais sumaišytus miltus ir
išmaišome vientisą tešlą.
Obuolius supjaustome kubeliais ir sudedame į tešlą.
Galima sluoksniuoti: pilti tešlos, užberti obuolių, vėl pilti tešlos ir vėl
užberti obuolių ir t.t. Aš tai sumaišau obuolius su visa tešlos mase.
Kepimo indą ištepame sviestu ir apačią pabarstome džiūvėsėliais.
Kepame 200 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 30 min.
Komentarai