Keksas su obuoliais

Sudėtinės dalys:
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Cukrus, 0.5 stiklinės
- Aliejus, 0.5 stiklinės
- Kvietiniai miltai, 1 stiklinė
- Obuoliai, tarkuoti, 0.8 stiklinės
- Kepimo milteliai, 0.5 šaukštelio
- Cukraus pudra
Gaminimas:
Kiaušinius išplakti su cukrumi. Po truputį maišant supilti aliejų, suberti miltus, sumaišytus su kepimo milteliais. Turi gautis grietinės tirštumo tešla. Tada sudėti sutarkuotus obuolius, atsargiai išmaišyti ir tešlą supilti į kepimo keturkampę formą. Kepti 180 C įkaitintoje orkaitėje apie 20 minučių. Pabarstyti cukraus pudros (nebūtina).
2014.02.28 17:26
Komentarai