Pyragas su morkomis

Tešlai:
- Morkos, 300 gr.;
- Miltai, 200 gr.;
- Cukrus, 150 gr.;
- Kiaušiniai, 2 vnt.;
- Margarinas, 40 gr.;
- Soda, 1 a.š.;
Gaminimas
- Kiaušinį išsukite su cukrumi ir sudėkite tarkuotas morkas (geriausiai tarkuoti bulvių tarka).
- Masę išmaišykit ir supilkite ištirpintą margariną. Dar kartą viską išmaišykite.
- Paskui į masę pilkite miltus ir truputėliu acto nugesintą sodą.
- Paruoštą pyrago masę pilkite į kepimo skardą išteptą sviestu ar aliejumi. Kepkite 180-200°C orkaitėje apie pusvalandį.
- Pyragą dėkite į gilesnę skardą, nes pyragas labai iškyla, pasidaro purus.
2014.02.28 17:20
Komentarai