Varškės pyragas

Įdarui:
- Varškė, 600 gr.;
- Kiaušiniai, 3 vnt.;
- Cukrus, 2 v.š.;
- Miltai, 1 v.š.;
Tešlai:
- Sviestas, 150 gr.;
- Miltai, 2 stikl.;
- Druska, 1 žiups.;
- Cukrus, 1 stikl.;
Gaminimas:
- Šaltą sviestą sutarkuoti stambia tarka ir rankomis suminkyti su miltais, druska ir stikline cukraus, kol susidarys trupinukai.
- 2/3 gautų trupinių supilti į kepimo skardelę (~25x35-38 cm).
- Sumaišyti varškę, kiaušinius, šaukštą miltų ir 1 - 2 šaukštus cukraus. Gautą įdarą supilti ant trupinių. Užbarstyti likusiais trupiniais.
- Kepti įkaitintoje iki 180 C orkaitėje apie 45 - 50 min.
2014.02.28 17:17
Komentarai